hírek | bemutatkozás | kapcsolat | jelentkezettek | Kövess minket a Facebookon! english  deutsch  magyar
PROGRAMOK >
PÖRKÖLTEK TERE 2018 >
GYEREKBIRODALOM 2018 >
KÉZMŰVESEK 2018 >
OSZTÁLYTÁRSAK TALÁLKOZÓJA >
ARCHÍVUM >
SAJTÓSZOBA,
LETÖLTHETŐ ANYAGOK >
SZÁLLÁSAJÁNLÓ >
TÁMOGATÓK >
ESZKÖZÖK BÉRLÉSE >
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS >
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG >

Archívum 2008

Játékos Gyermekbirodalom a SzeptEmber Feszt-en!

Korábbi sikeres szolgáltatásunkat felélesztve 2008-ban újra várja a gyerekeket a játszósátor. A www.csaladiudules.hu családbarát utazási portállal együttműködve naponta 10.00 - 18.00 óra között lehetőséget biztosítunk a szülőknek arra, hogy egy - egy órára felügyelet mellett hagyhassák gyermeiket, míg ők a Pörköltek Terén megkóstolják a finomabbnál finomabb pörkölteket.

Ez idő alatt a gyermekek játékos vetélkedőkön, kreatív programokon és ügyességi versenyeken vehetnek részt, megismerhetik Magyarország látnivalóit gyerekszemmel. S ha Önnél van a fényképezőgépe, akkor a játékidő végén egy különleges családi fotóval is gazdagítja majd a családi fotoalbumot.

Családiüdülés.hu
. …mert gyermekkel utazni élmény!

A családbarát utazási portál, ahol minden a családi üdülésről szól és ahol minden a családoknak, szülőknek, nagyszülőknek és gyermekeknek szól.
Már régóta keresi azt az utazási portált, ahol egy helyen megtalálhatja mindazt az információt, ami egy élményteli családi üdülés megszervezéséhez szükséges? Akkor nálunk jó helyen jár!

Portálunkon olyan családbarát hoteleket, panziókat és egyéb szálláshelyeket kínálunk, ahol nemcsak be, hanem el is fogadják a gyermekes családokat, ahol a szállásadók a gyermekek életkorának megfelelő szolgáltatásokat kínálnak, családi programokat szerveznek, és ahol a középpontban a gyermekkel való közös kikapcsolódás, pihenés áll.
Az Önök speciális kiszolgálása érdekében a családbarát turisztikai szálláshelyeket - a gyermekek életkorát figyelembe véve - három fő kategóriába soroltuk: bababarát szálláshelyek (0 -3 éves korig), gyermekbarát szálláshelyek (4 - 9 éves korig), kamaszbarát szálláshelyek (10 - 16 éves korig).
A szálláskínálatot programajánlóval, gyermekek számára is érdekes látnivalókkal, régiók bemutatásával, valamint hasznos útravaló tippekkel egészítjük ki. Bemutatjuk Magyarország turisztikai vonzerőit gyerekszemmel.
 

Miért?
Mert meggyőződésünk, hogy a családos szülők utazásuk kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetnek az adott településen és a környéken lévő családi-és gyermekprogramokra, szórakozási és kirándulási lehetőségekre, s mert a családok igenis szeretik a kultúrát, ha az a gyermekek számára is „emészthető”!
Utazzon hát velünk a családi üdülés gyermekbarát világában!
 

Végül pedig álljon itt pár kérdés, amit szülőként már Ön is biztosan feltett magának egy-egy utazás előtt, és amire mi a www.csaladiudules.hu oldalon megoldást kínálunk.


Kisbabával utazzunk el? De tudom majd egyáltalán biztosítani a baba teljes kényelmét úgy, hogy ne kelljen elcipelni magunkkal a fél házat?
Óvodás gyermekünk egész nap csak futkározna és játszana, mi pedig egy kicsit pihenni is szeretnénk. Lehetséges ez?
Iskolás gyermekünk már keresi a hasonló korú gyerekek társaságát és szereti a velük szervezett közös programokat. Remélem, nem csak mi leszünk az egyedüli családos szülők a szállodában...
Milyen közös programot szervezzünk kamaszkorú gyermekeinkkel, amire nem mondják majd azt, hogy ciki? Ilyet találni nehéz lesz!
A főnököm nem enged el szabadságra a nyáron, pedig a gyerekek már nagyon várják a nyaralást. Hívjam a nagyit és a nagypapát? Ők biztosan segítenek, de akkor kellene valami jó helyet találni, ahol ő is megfiatalodhatnak.
Van olyan szálláshely, ahol nagycsaládosokat is szívesen fogadnak és a többi vendéget sem zavarja a sok gyerek és a gyerekzsivaly?
Egyedülálló szülőként milyen jó lenne egy pihentető és olcsó üdülés, ahol nem kellene egyágyas felárat fizetni!
Még nem született meg a gyermekünk, de már csak hónapok kérdése. Elutazhatunk hárman párban? Kényeztetés és pihenés várandósság idején! Ez volna ám az igazi!
 

Jöjjön hát velünk és keressen nálunk!
Jó böngészést kívánunk családbarát honlapunkon!
www.csaladiudules.hu

Megosztom ezt a cikket: Megosztás a Facebook-on | Megosztás a Twitter-en | Megosztás a MySpace-en
bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
regisztráció
regisztráció
elfelejtett jelszó
aktivációs e-mail
újraküldés
program kereső
hírlevél feliratkozás
szállásfoglalás
Budapesti hotelek és panziók

oldaltérkép | jogi nyilatkozat
hírek | bemutatkozás | kapcsolat | programok | osztálytársak találkozója
archívum | sajtószoba | linkajánló | támogatók | megközelíthetőség