hírek | bemutatkozás | kapcsolat | jelentkezettek | Kövess minket a Facebookon! english  deutsch  magyar
PROGRAMOK >
PÖRKÖLTEK TERE 2018 >
GYEREKBIRODALOM 2018 >
KÉZMŰVESEK 2018 >
OSZTÁLYTÁRSAK TALÁLKOZÓJA >
ARCHÍVUM >
SAJTÓSZOBA,
LETÖLTHETŐ ANYAGOK >
SZÁLLÁSAJÁNLÓ >
TÁMOGATÓK >
ESZKÖZÖK BÉRLÉSE >
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS >
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG >

Archívum 2010

Újra Fiskars Rönkhasító Verseny

Idén is megrendezésre kerül a rönkhasító verseny, ahol jól megtermett, deréknyi vastagságú farönköket kell, - igaz, jó minőségű, komoly balta segítségével – négyrét hasítani a lehető legrövidebb idő alatt. A komoly erőt és dinamikus mozgást egyaránt igénylő sajátos sportnál komoly előnyre lehet szert tenni, ha valaki épp indulatos, vagy egyenest dühös annyira, hogy szét tudna valamit hasítani. Hajrá, itt a lehetőség és még díjat is nyerhet bosszúálló habitusával a vállalkozó szellemű látogató!

 

Részvételi feltételek
- betöltött 18. életév;
- nem vehet részt a versenyben alkoholos befolyásoltság alatt, vagy bármely más tudatmódosító szer hatása alatt álló személy.
- a résztvevőknek a helyszínen felelősségi nyilatkozatot kell aláírniuk
- valamint az alkoholos befolyásoltság fennállása alkoholszonda alkalmazásával kerül ellenőrzésre a résztvevők kisorsolása után.

Jelentkezés:
E-mailben: 2010. szeptember 3.-a délután 13:00 óráig a fiskars@fiskars.hu e-mail címen a jelentkező nevének megadásával. A tárgy mezőben kérjük beírni: „SzeptEmber Feszt 2010 szombat” jeligét amennyiben a 2010. szeptember 4.-i vagy a „SzeptEmber Feszt 2010 vasárnap” a szeptember 5.-i versenyre történő jelentkezés esetén.
Személyesen: 2010. szeptember 4-én a SzeptEmber Feszt helyszínén 8:30-tól 10:30-ig a FISKARS sátránál, valamint 2010. szeptember 5-én a SzeptEmber Feszt helyszínén 8:30-tól 10:30-ig a FISKARS sátránál.
A verseny résztvevői – és sorrendjük a hasogatásban - a jelentkezők közül kerülnek kisorsolásra a verseny helyszínén 11:00 órakor.

Nyeremények, mindkét napon:
(A nyeremények összértéke: 100.000,- Ft)
1. díj Fiskars X25 rönkhasító fejsze + Fiskars FunctionalForm 5-ös késblokk
2. díj Fiskars X17 hasítófejsze + Fiskars FunctionalForm 3-as késkészlet
3. díj Fiskars X11 hasítófejsze + Fiskars FunctionalForm kés+élező szett

A verseny helyszínén a résztvevők sorsolásakor személyesen megjelent és ott a szervezők által regisztrált jelentkezők között a verseny során használt Fiskars hasítófejszék az eredményhirdetés után mindkét napon kisorsolásra kerülnek. Egy napon egy jelentkező csak egy nyereményre jogosult, a nyeremény harmadik személyre át nem ruházható. Amennyiben a nyertes a nevének elhangzását követő 30 másodpercen belül nem jelentkezik, akkor pótnyertes kerül kihúzásra. A verseny első 3 helyezettje a használt fejszék sorsolásban már nem vehet részt. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A résztvevők a játékban való részvétellel egyúttal beleegyezésüket adják, hogy nevüket és a verseny alatt, nyeremény átvételéről készített fényképeket a Fiskars közzétegye, marketing tevékenysége során felhasználja.

Adatkezelés és adatvédelem
A versenyre való jelentkezés során megadott adatokat a Fiskars Brands Finland Oy Fióktelepe kezeli. A Fiskars adatbázisában tárolt adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag saját marketing és statisztikai célokra használjuk fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen adatkezelési szabályzatot. Amennyiben a későbbiekben ezen hozzájárulást vissza szeretné vonni és nevét töröltetni szeretné, úgy ezt a fiskars@fiskars.hu címre küldött levélben kérheti.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a versenyszabályzatot indokolt esetben a helyszínen megváltoztassa.

Kelt, 2010. július 01.

Fiskars Brands Finland Oy Magyarországi Fióktelepe

Helyszín: a Gasztro színpad előtti szabad területen
Időpont: 2010. szeptember 4. és 5. 11:00-től – 13:00-óráig
Feladat: 1 perc alatt minél több rönk 4 hasábra történő felhasítása a Fiskars X25 rönkhasító fejszéjével, melyet a verseny szervezője a FISKARS biztosít.

Megosztom ezt a cikket: Megosztás a Facebook-on | Megosztás a Twitter-en | Megosztás a MySpace-en
bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
regisztráció
regisztráció
elfelejtett jelszó
aktivációs e-mail
újraküldés
program kereső
hírlevél feliratkozás
szállásfoglalás
Budapesti hotelek és panziók

oldaltérkép | jogi nyilatkozat
hírek | bemutatkozás | kapcsolat | programok | osztálytársak találkozója
archívum | sajtószoba | linkajánló | támogatók | megközelíthetőség