hírek | bemutatkozás | kapcsolat | jelentkezettek | Kövess minket a Facebookon! english  deutsch  magyar
PROGRAMOK >
PÖRKÖLTEK TERE 2018 >
GYEREKBIRODALOM 2018 >
KÉZMŰVESEK 2018 >
OSZTÁLYTÁRSAK TALÁLKOZÓJA >
ARCHÍVUM >
SAJTÓSZOBA,
LETÖLTHETŐ ANYAGOK >
SZÁLLÁSAJÁNLÓ >
TÁMOGATÓK >
ESZKÖZÖK BÉRLÉSE >
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS >
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG >

Archívum 2014

HANGMESTER.HU NEMADOMFEL FALU

A HANGMESTER.HU NEMADOMFEL Falu több, mint egy civil kezdeményezés. Egy olyan közösségi tér, ahol a zene, a kaland és a tolerancia úgy kapcsolódhat össze, hogy az ott töltött idő egyszerre legyen szórakoztató és szemléletformáló.

A HANGMESTER.HU Hangszerbolt lelkes zenészei a kezdetek óta szoros együttműködésben dolgoznak a SzeptEmber Feszt csapatával, ám idén összekapaszkodva a NEM ADOM FEL Alapítvánnyal „Több, mint zenés színpad” munkacímmel létrehozzák a „HANGMESTER.HU NEMADOMFEL Falu”-t, ahol a színes zenei programok és izgalmas vetélkedők mellett a területre látogatók játékos formában ismerkedhetnek meg a sérült emberek mindennapjaival. Tapasztalati szakértők segítségével bárki kipróbálhatja, milyen kerekesszékkel szlalomozni, vagy rábízni magunkat bekötött szemmel egy vakvezető kutyára.

A HANGMESTER.HU NEMADOMFEL FALU színes színpadi programmal várja a látogatóknak, s már a színpad elhelyezése is rendhagyó lesz, ugyanis a megszokottaktól eltérően a terület közepén helyezkedik majd el a pódium, mely körbejárható, s akár a zenész szemszögéből is élvezhetjük a koncertet.

A változatos színpadi program néhány kiemelt fellépője:

KISS BARNA és az UTCAZENEKAR
Az UTCAZENEKAR Kiss Barna legversesebb akusztikus bandája. Előadásaikon Francois Villon balladái mellett Weöres Sándor és Petőfi Sándor megzenésített versei hangoznak fel elismert hazai blues- és népi muzsikusok előadásában.

TENDERFOOT
A 2005-ben alakult Tenderfoot hű maradt Willie Dixon örökbecsű alapvetéséhez, miszerint "A blues a gyökér, a többi zene pedig a gyümölcs." Kilencéves fennállásuk alatt, számtalan fellépésen ápolták úgy a blues gyökerét, hogy nem feledkeztek meg a belőle táplálkozó műfajokról sem, egyedi hangra találva a magyar blues életben.

NEMADOMFEL Együttes
A NEMADOMFEL Együttes egy olyan integrált zenekar, amelynek szólistái kivétel nélkül sérült (elsősorban értelmileg akadályozott) előadók, a zenészek pedig a szakmában évek óta részt vevő rutinos muzsikusok. A különleges csapat célja, hogy megmutassák: Ők soha nem adják fel!

M’N M (Szabó Mariann + Samu Kriszta Mazsi)
Két énekesnő, akik hazánkban aligha szorulnak bemutatásra. Két büszkesége országunknak, akik koncertről koncertre bizonyítják, hogy itthon is léteznek világszínvonalú produkciók és előadók. Az M’nM egy új csapat, mely korunk legnagyobb slágereit hozza színre akusztikus hangszereléssel a legnagyobb zenei alázattal és rutinnal.

GÓLYA ALTEREGÓJA
Gyerekműsor. Mennyire tág fogalom, mégis legtöbbünk számára a zenei alapra ugráló bohóc ugrik be. A „Gólya Alteregója” csapata zenész szemmel közelít a gyerekek felé. Olyan zenével, mely a felnőtt zeneértők előtt is bátran megállja a helyét, ám olyan versekkel, melyek a kicsikhez szólnak úgy, hogy közben a sorok között a szülők is megtalálhatják az elrejtett gondolatokat. A saját alkotások mellett előbukkannak kihagyhatatlan klasszikusok is, így kijelenthetjük, hogy ez valóban gyerekműsor, ám felnőtté vált gyerekeknek is kifejezetten szórakoztató lehet.

Megosztom ezt a cikket: Megosztás a Facebook-on | Megosztás a Twitter-en | Megosztás a MySpace-en
bejelentkezés
felhasználónév:
jelszó:
regisztráció
regisztráció
elfelejtett jelszó
aktivációs e-mail
újraküldés
program kereső
hírlevél feliratkozás
szállásfoglalás
Budapesti hotelek és panziók

oldaltérkép | jogi nyilatkozat
hírek | bemutatkozás | kapcsolat | programok | osztálytársak találkozója
archívum | sajtószoba | linkajánló | támogatók | megközelíthetőség